Monday, 14 September 2015

esok ??

Assalamualaikum...

 
sekian lama x bukak, x mengedit, x update, x bt pape utk satu2nya blog kesayangan gueh hahaha...
sejak start layan kpop balek nie, aku jd rajen sat nk edit blog nie.... tpi x byk gmbaq dh dlm laptop nie nk buat background pon x dk.. takat update lagu bru bley la hahahaha....k hambarr hahaha kbye.

nieee....ketaq lutut cek. sakit abeh peqot. keh apa? 
yalah... aku ja x masuk U lagi. dh jd malaih dah nk belajaq pon.
Mood belajaq melayang. sebab geng semua dok kt U dh hmmm... dih3x.
Esok keluaq result utk rayuan....
In shaa Allah, ada rezeki ada la aku smbung belajaq. 
Kalo x dk jgak, aq kena minx keja mna2 la x pon tunggu Aman Central bukak. 
Aku tolong bisnes kak aku. Tu pon klo dia jdi. huhu....
Serious mood belajaq dah x dak!! Hmmm.....
Klo dpt pon...jd second intake. Malu tu ya.
Tapi smpai bila nk malu tu x taw la kan....huhu

Hmmm...... rindu lak kat adek aku sorg tu. Qitu x ley ikot pi tgk dia. Keh mak aku pi ngan makteh.
Paiyah tumpang org. Org tumpang kita x pa...hmmmm

Well, tgh menaip smbil dgr JUST RIGHT- GOT7 mcm2 idea keluaq nk menaip hahahaha
lagu nie sweet ahhh....hahaha... mcm Just One Day- BTS pon best...hihi eahh..
mcm nk promote lagu feveret sndiri lak hahahaha...
Btw, to all my friends yg naseb lebih kurg iollzz... all the best kayh. 
In shaa Allah ada rezeki kita. 

Ermm.....mna nk cri wallpaper or background lawa2 eah?? tpi yg smart2 ah. Bukan gegirl punya hahahahaha. Sbb even iollzz pompuan tpi sifat boyish tu ada hahahhahah Lulzz....
Nak background smart2 tulis2 nama group idol ka, nk kena buat sndiri tpi x reti sgt hahahaha
sbb laptop nie x dk photoshop. Nak guna photoscape pon aq x berapa arif... setakat edit besa boleh la. hahahahahaha masalah betoi la hahahahaha.

Btw, lagu BTS jd byk dlm list lagu aku skrg sbb diorg tgh kuasai list lagu2 aku. 
hahahaha..... x sah sebelum tidoq x dgr.
Astaghfirullahal'azim...
laqa naw2 aku nih huhuhuu.....
 "Insaflah Najlaa" 
hahahahahahaha............tiba2 mood serba salah kt diri sndiri...
hihihihihi.... k lah. Sakit perut lak. Nanti ada masa aku update entry baru. 
Bye Bye...
Assalamualaikum wbt.



P/s: Sentiasa bersedia dgn apa jua keadaan. Sebab kita x tawu apa yg ada di depan. Sentiasa motivate diri sndiri jgn harap org sbb org x tawu situasi kita. Kita n Allah ja taw. 
Kipidap Dongibap!! hahahaha




Gomawo!!! :D 4 reading my entry

No comments: