Sunday, 10 May 2015

6May2015-history- =)

Assalamualaikum w.b.t ~

dah berhabuk dah blog nie.... berkurun x bkk...
ermm ermmm.....malas nk update....kekekeke...
yassss....today is 11/05/2015 || 1:57a.m ||
tengah layan Hati Perempuan soqang2 aku hahahah 
semua dh tidoq lena.......10 May hari IBU..
tpi kitorg x wish pon... mesti mak sedeyh....
abg emy lah .....menspoilkan mood hari nie... bengong !!!! 
benda tu syubhah!!! bukan HARAM lol.
dia yg x gelong. Akak pon dh tgk video UAI tu... 
malas nk bahas... so kami biaq dia soqang2 dok menang dlm group tue.
biaq pi lah. nak sgt. dah kalah maqah. kata aq melawan. aq bg info ja vungukzzz!! -_-''
susah cakap ngan org ceni lol....semua nk menang. semua dia betoi. pndapat oqang len x leh pakai. payah lahaiiii hahhahahahahahahahahahaha.....

hmmmm...x kena ngan tajuk?? suka hati lah!! hahaha ok2...back to the real story based on title for this entry. hmmm hmmmm.....6May2015... Alhamdulillah ~ syukur nikmat Allah bg kat aku hidup 19thn kat dunia nie... moga dgn umur da meningkat dewasa nie..mematangkan aku lagi.
Dan aq harap aq hidup sebagai seorang Islam... aq hidup x sia2.....
and that's why....i'm always pray.. I want to be the best to get the best. 
may Allah bless us. Ameen ya Rabbal'alamin. in shaa Allah.... dengan izin Allah...




****************************************************************************




hadiah classmate aq bg jam tangan purple. thanks.
instinct aq kuat sgt kata jam tu jam yg org kasi dia but dia x nk sbb 1st x minat jam besaq 2nd wrna purple. and aq rsa instinct aq tu betul. kecewa cket... tpi x pa. tinggal tu ja satu2 kenangan hang bg. 
sbb semua ss conversation aq ngan hg yg dh lama gila dlu2 dri 1st sem yg aq ss and simpan.. aq dah buang semuanya. aq da delete.... sbb aq x nk apa2 perasaan pon ada lagi and x maw pikiaq langsung psai hg dah. gmbr2 hg and gmbr aq dgn hang pon dah delete alhamdulillah. senang. mark.. mark...mark...and mark... then delete all.
klik OK... then settle. just that easy. cuma tinggal gmbar kau dengan ezwansyah ja belom. yg x de aku.... aq tunggu masa nk delete file ''Chinguyaaa" tu... tpi syg nk delete.. sbb gmbr ezwan ada skali. syg plak nk delete gmbr memori dgn dia. hahahaha lol...tpi in shaa Allah... One day aku akan delete jgk... Mungkin esok..atau lusa..yg pasti secepat mungkin. semua gmbr yg aq penah ss aq da delete. 
Sumpah dah delete. Wallahi aq dah delete. Sebab aq jd benci. menyampah sakit hati... bila tgk gmbr kau. Sbb tu cket2...tiap hri aq delete..... moga x de kenangan yg tertinggal dlm fon nie pasal kau and kawan kau. aq nk clean kan memori aku..nk buang semua gmbr yg x de guna. 
kau jangan igt muka kau hensem semua suka?? 
kau jangan igt kau baik then semua org suka??
kau jangan igt semua pompuan suka dgn "kebaikan" lelaki...
KAU SALAH!!! 
itu je nk gtau.....

-Wallahua'lamu bissowab-




***************************************************************************



spoil entry aq sbb ade cite kau lol hahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahah....
kbaii....

Alhamdulillah....diri masih suci dri title couple...
yesss....thats very important utk aku. Sbb aku nak pastikan akn hanya ada seorang yg layak bercouple dgn aku iaitu "My Husband". yassss... I want to feel love after married. Couple after married.
I want to feel that kind of LOVE. Sebab yg halal itu diredhai Allah s.w.t serta keluarga....
 x yah pikir dosa pon. =) 
Sekian =')


P/s: maaf kali nie tiada p/s..... malas dah nk menaip sori hahahaha...



 




Gomawo!!! :D 4 reading my entry