Monday, 16 February 2015

Hancur!!! Musnah!!! erkk?!!

Assalamualaikum dunia...
Marilah semua..
kita lihatkan diri kita.. 
semua serupa...
Damailah semua..
KIta bersaudara..

=D 

saja buat meriah even x pon ...heh heh heh heeeehhhh #Hambar =P
yaw yaw yaw...kenapa tajuk entry kali ini begitu ??
kenapa begitu ya?? huhu...
Hancur beb UPS2 aku... hahaha -_-" 
dah aq dah x nak pusing belakang... biar lah
benda dh jadi.. 
kita kena move on. Tak boleh nak bersedih n give up je . Nak nyesal x boleh. 
Memang salah sendiri. hahahaha.... 
Saja hiburkan hati yg x terhibur nie...hahaha =P
Tak pa... yang dh jadi Let It Be.
Just LET BYGONE BE BYGONE!
Now, just further dengan apa yang ada depan mata. 
x yah kaleh tgk dah apa yg dh jadi tu. Biaq jd iktibar utk diri sendiri.
Bangun Najlaa bangun!!! 
Bangun utk PSPM2 nie.....bangun utk berjaya. Jangan qalet dah.. hahaha =P
well.... kat matriks nie x lama dh pon...skrg dh bulan 2... 
28 April dh abes bruh !!! Yehet!! =D
Bakal tamat beban yg kau tanggung lebih kurg x smpai setahun kat matriks nie...
fighting Najlaa!!! U can do it Man!!! =P =D
Btw, satu masalah lagi timbul bila x taw nak pilih kos dan U mana nnti nk further -_-"
Ini masalah jugak... aku dah set dlm pala otak nk jd doktor...
tp Takdir Allah ... dh ditentukan aq mmg x boleh jd Doktor T_T
tp...x pa... second and third choices ade lagi.
Sama ada kau jd Bisneswoman atau Artis. Kahhhh!!!!
Artis tu yg x tahan tu hahahaha =P
x palah...apa2 pon..perancangan Allah adalah yg paling baik.
Kita x taw masa depan kita... 
kita x taw hari esok kita mcm mna... boleh kah kita lalui dengan senang atau sebaliknya....huhuhuhu wahhh dah rsa mcm lirik lagu dah hahahaha =P
Biarlah apa2 pon aku berserah pada yg MAHA KUASA...
Dia ja yg taw apa yg terbaik bg aku. Mudah2an Allah permudahkan urusan dan ringankan beban yg tertanggung... Moga Allah berikan perasaan minat atau suka dengan apa yang dirancang...
Amin ya Rabbal'alamin.



P/S: yaa!! Konfius nak pilih U nie...hahaa... tp apa2 pon ...
MAN PROPOSE GOD DISPOSE
apa2 pon yg kita rancang kita kena ingat..
Kita hanya merancang.. Allah juga merancang..
dan sesungguhnya Allah sebaik2 perancang dan sememangnya 
Allah yg menentukan =')
ingat juga... 
Apa yg kita suka x semestinya baik untuk kita
dan
Apa yang kita Benci tak semestinya buruk untuk kita.
Wallahua'lamu bissowab =')
Assalamualaikum 







Gomawo!!! :D 4 reading my entry