Monday, 8 December 2014

esok bruh !!! ESOK ??!!!!

Assalamualaikum w.b.t ~

Annyeonghaseyo!!!! Dega Najlaa-imnida... -_-"

I'm not in good emotion for now.... feeling nervous dowhh...
kau pikir apa ??!!! Result PSPM 1 keluaq esok woiii...dushh 
*tampaq muka sndiqi bg sedaq hari apa esok*

aduuuuuuhhhaaiiii....lemahnya... ntah laaa.... Hope dapat habeskan sem 2 kat KMKt nie...
Aq nak A2P5 kekal dengan 15org smpai abes Sem 2 nie... x nak la hilang kwn...
sbb kita kat cni pon setahun ja...x smpai setahun pon... 10 bulan ja..
hang qasa???
hmmmmmm hmmmmmm......x taw laaaaa....
pikir 2 3 4 kali jugak pasai result nie...
makin dekat result nk keluaq makin aq pikir...
"apa aku jawab time exam hari tu hah?? Aq x rasa mcm aq jawab pon..rasa mcm x jawab apa2..."
and the feeling become strong bila Sir Hasnol dh ckp pasal paper akaun punya marking cena...aduuuuuhhhaiiii.... silap besar la tu Sir.... 
akaun lagi laaaa....aq mmg tawakkal je ...


P/s : Ya Sohabati.... wahai sahabat2 ku sekalian... tadahkan tangan mu...berdoalah pada Allah.. Moga Allah terima doa kita ini... sama2 doakan kejayaan bersama... In shaa Allah..mudah-mudahan.. ada di antara kita yang doanya diterima oleh Allah... Amin..Ya Rabbal'alamin ...


" Ya Allah , Ya Rahman , Ya Rahim.... berikan kejayaan pada kami semua esok hari ya Allah.
Kekalkan lah A2P5 dengan 15 orang kami ya Allah... Jangan kau singkirkan sesiapa pun di kalangan kami ya Allah. Begitu juga sahabat2 ku yang lain yang juga menanti result PSPM1 esok Ya Allah. Berilah kami kekuatan untuk menempuh apa jua cabaran esok hari ya Allah. Panjangkanlah jodoh kami dengan Kolej Matrikulasi kami ya Allah. Panjangkanlah tempoh pengajian kami di sini ya Allah. Izinkan lah kami menamatkan pengajian bersama-sama di program matrikulasi ini ya Allah.
Ya Allah kau terimalah doaku ini ya Allah! Terima lah doa hambaMu ini ya Allah! Terima lah doaku ini ya Allah ! Rabbana Atina fiddunya hasanah wafil akhirati hasanah waqina 'azabannar...Amin ya Rabbal'alamin "


Wallahu'alamubissowab =D




Gomawo!!! :D 4 reading my entry

No comments: