Thursday, 27 February 2014

Dah penghujung bulan 2 ??

Assalamualaikum w.b.t ~
 
Annyeonghaseyo....hah!!! budak SPM 2013 pakat ketaq abeh dh la ~ hoho....
Result SPM 2013 keluaq 20/3/2014....sapa x ketaq ~ 
ketaq abeh lutut nie ..daqah tinggai setitik ja nie...pucat abeh dah ~ hoho 
nmpak x bombastik punya ayat ...over kalah SHAKESPEARS hahah~ *LOL*
dah.....sat ja kan masa ! Haqi nie 27/2/2014 .... lagi saqi lagi nk masuk bulan 3 ...
Aku buku teks B.Arab yg hilang x pi hntaq lagi....naya aku ...
Satgi x pasal2 result kena gantung ....aku nk post mak aku gelak kat aku .... 
"Qumah bukan men dekat hg nk post ...karan pa hg nie ?" 
Mak oiii....mcm x fhm adek nie cena...hohoho......bukannya apa
Malu + Malas = Segan....hehehehehe....Malu jumpa cikgu .
Satgi buat cikgu tanya aku dok buat apa...hehe malu la saye !!! *wekk*
hahaa...ngaku jalah ...dok saja umah jaga anak mnkan smbil jaga badan bhahahahaa...!!
Malu weh nk ambek result nnti !!!
Hah !!! cakap pasal result ~
Hampa do'a la byk2 bg result SPM batch'96 yg terbaik....
Do'a bg aku dpt Result yg terbaik sesuai aku nk smbung bljaq nnti ...
Ameen Ya Rabb !!!! Mudah2an la noh !!!! sama2 lah kita do'a bg semua dpt result cantek2 cemerlang gemilang terbilang semua yah ~ hehe...
errr....nk ceqita apa lagi hah ??
Aku x dak story sgt la ...besa la dok umah tiap2 haqi rutin sama ja....
hehehhehe.......
 X palah ~ tu ja kali nie aku nk update.....Insya'Allah ada jodoh jumpa lagi semua noh ~Assalamualaikum ~
 
 
P/S: Semoga dapat apa yg diimpikan ya ex-SPM candidates...semoga yg dihajati menjadi realiti...
kita manusia...kita hanya mampu berdoa dan tawakkal pada Qada' dan Qadar....
semua dh ada takdir masing2...setiap amalan kita yg kita buat akan mengubah takdir tue....so 
"jaga2 ado yg meqati" heheh...ok ...bye Assalamualaikum w.b.t 
Annyeong !!!


Gomawo!!! :D 4 reading my entry

No comments: