Thursday, 24 May 2012

lama x update derr....

w.b.t ~

hehe halo3 !!!! lama x update....hihi...hari nie pon bukan sbb nk berceloteh panjang2 
just nak ada jugak pembaharuan dlm blog so ....please ambek yg baik jdi teladan yg kureng jdkan sempadan...heehe so check it out...








aq  x fhm kenapa org selalu tgk salah kita bila kita tegur somebody tue...tolong renung kata2 nie ....

" unzur ma qaala wala tanzur man qaala "
" lihat apa yg dicakap bukan siapa yg bercakap "

please la weyh..terima la...kita tegur utk kebaikan bersama bukan nk jatuh kan maruah sapa2...
peace yo !!








hormat la mak kita selagi dia masih ada....jasa dia x terbalas sbb terlalu tinggi jasa dia kat kita...
mak kita bertarung , bersabung nyawa demi nyawa kita...
50% 50% saja nyawa mak kita....
hargailah jasa diorg.....jgn smbut HARI IBU pada 13 MEI setiap TAHUN saja...tp railah HARI IBU setiap hari dgn menolongnya , membantu , dgr cakap dia selagi X MELANGGAR SYARIAT ALLAH ~
peace yo !!!




aq mls nk ulas yg nie...fhm sendiri lar ~ hoho
peace yo !!!







yg nie aq pon terbabit jugak so...sama2 la insaf yer...dunia dah AKHIR ZAMAN....
jom TAUBAT RAMAI2 !!!






salah satu cara nk bg org ingat kat kita ialah .....pinjam duit diorg haha.....
abes x de bende nak mencapab ja haha.....tp betul jugakkan ...klo bab pinjam meminjam nie ingat smpai bila2 woooo haha.....
peace yo!!!!





skrg h/p makin canggih tp otak manusia semakin kolot ....aq no komen ...maybe statement nie boleh diterima....hhoho MAYBE OKAY !!! 
peace yo !!!




 yg tu ja kot yg aq nk update hari nie.....hoho

KiAmAt DaH DeKaT ,
MaSjiD pOn DeKaT ,
JoM PaKaT-pAkAt KiTa Pi TaUbAt !!! hehe~



p/s hari nie :-> kalau ade ilmu kongsi2 lah yer....hihi....x  baik kedekut ilmu huhu ~ >,<








Gomawo!!! :D 4 reading my entry

No comments: