Wednesday, 25 April 2012

Rindu korg ~

w.b.t ~
 
wah wah wah....hahah......weyh2 korg kwn2 aq !!! aq rindu tahap gaban kat korg derrrr haha.....
tengah cri gmbr time pi IDUL ILMI haritue x jumpa2 pon ....hoho....gmbr budak putra ja banyak ...
hoho....bila kita leh lepak cm dulu lagi hah??? hihi....
haritue aq bosan tahap gaban ....tetiba ada idea menerjah kotak fikiran aq nak buat something yg dh lama aq x buat haha....korg fikir ape kebende la yg aq buat tu kan....hahah ......
buat lagu.....utk kawan2 aq hahah melodi lagu 0330 UKISS lagu FAVOR aq haha....
saja....dh bosan...otak aq tgh serabut !!! so buat jelah apa yg aq mampu buat....huhu~
 hohoho....
yg tu ja kot aq nk story mlm nie hehe....jumpa lagi....chow ~










ni la kwn2 aq hehe tp ramai lagi la yg nie 1/2 bru.....hehe chow~ =D





P/S :> as usual haha x der idea yg best ......hehe tolong bg motivate kat aq weyh huhu~
 
 
 
 

Gomawo!!! :D 4 reading my entry

3 comments:

Amirah said...

Pergi kem memang pengalaman yang tak endak dilupakan! XD

Afie said...

Amirah ~ nie bukan kem....hehe...nie 1 drpd aktiviti budak lpsn PMR 2011 kat Maktab Mahmud Yan...actually on da way balik dri aktiviti tu dan nak ke sekolah balik huhu~

Afie said...
This comment has been removed by the author.