Thursday, 26 April 2012

kecelaruan maklumat (lulz nama fancy gila)






Gomawo!!! :D 4 reading my entry

Wednesday, 25 April 2012

Rindu korg ~

w.b.t ~
 
wah wah wah....hahah......weyh2 korg kwn2 aq !!! aq rindu tahap gaban kat korg derrrr haha.....
tengah cri gmbr time pi IDUL ILMI haritue x jumpa2 pon ....hoho....gmbr budak putra ja banyak ...
hoho....bila kita leh lepak cm dulu lagi hah??? hihi....
haritue aq bosan tahap gaban ....tetiba ada idea menerjah kotak fikiran aq nak buat something yg dh lama aq x buat haha....korg fikir ape kebende la yg aq buat tu kan....hahah ......
buat lagu.....utk kawan2 aq hahah melodi lagu 0330 UKISS lagu FAVOR aq haha....
saja....dh bosan...otak aq tgh serabut !!! so buat jelah apa yg aq mampu buat....huhu~
 hohoho....
yg tu ja kot aq nk story mlm nie hehe....jumpa lagi....chow ~










ni la kwn2 aq hehe tp ramai lagi la yg nie 1/2 bru.....hehe chow~ =D





P/S :> as usual haha x der idea yg best ......hehe tolong bg motivate kat aq weyh huhu~
 
 
 
 

Gomawo!!! :D 4 reading my entry

Thursday, 5 April 2012

All Becuz of IT !!!! huh ~

 w.b.t ~ 

aieee semua stalker2 setiaku hehe ~ 
aq ada story nak telling telling korg nie !! wahahaa....
story nie jd time balik prep (budak SMKAK) 
Gee  , Madie , Fatin , Farisha ---> budak2 yg terlibat ...


Madie , Fatin , Gee dok cadang nak tidur awal sblm bacaan Al-Mulk di Announcementkan...hehe
and then wak2 tue dlm pukul 10:45 ke 11:00 mlm ~ aq terasa sgt lapar dan kempunan biskut JACOBS favor aq...huhuhu ....and then dlm waktu yg sama Madie baru sgt ja lelap mata (x tidoq lagi kot)
Fatin pon sama.... Gee ondaway ke atas karpet (depa nie cdg nak tidoq bwh malam tue hihi...)
aq pon pi la kt loker dgn happy nya sbb teringat ade biskut favor aq dlm tue p la nak ambik ....elok aq seluk tangan aq dlm kotak JACOBS tue ~ nak tau benda apa ?? hah nah ambek !!!













yg nie sekali keluaq bukan biskut JACOBS bukan plastik biskut JACOBS tp yg nie yg keluar !!! 
warghhhh !!!! aq jerit serupa ape ntah haha.....semua yg baring2 tido td semua terloncat terus naik katil ~
Fatin - dhsyat smpai x sedaq bila dia dok atas katil..
Madie terpinga2 cepat ja dia dok atas tangga katil dia 
Gee - haha lagi lawak dok kat katil dia tepi tangga madie dok haha....
aq pegang dia eiiiiii geli bak hampa !!! eiiii.....n kami x leh berhenti gelak lepas tue ....haha...lwk x leh blah tp benci gila kami jerit bukannya sbb gedix mcm depa2 tue jerit x de pasal ...weyh nie TIKUS kowt !!!






lain la kalau Hamster yg comel  nie ---> hehehe...




Aq Benci Gila sapa yg mrh kami waktu tue ....ingat apa kami suka2 nk jerit cm hampa ?? Eishhh ok2 drop down the case.....now da abes da citer hehe......tu ja kowt story minggu nie ...banyak gak la story actually tp mls nak menaip hehe...hmpa nak tau pa?? Nanti aq update hehe....hah ...hampa yg p BERIS tue ...Good Luck !!!
Nanti cerita la kat aq pengalaman Hampa aq nak tau hehe.......ok2 yg tu ja kot ~




P/S : ---> nak p mna2 tutup pintu loker ...kalo almari ..tutup pintu almari hehe ...tu ja chow ~ 
Assalamualaikum w.b.t ~ (>,<)














Gomawo!!! :D 4 reading my entry