Friday, 30 March 2012

Story mlm ini ~ hehe

 wb.t ~

Aieee semua ~ honestly ....aq makin malas nak update blog huhu...ok2
cm mna nie ??!! ===========blur !!! aq minat SC tp dpt ALIRAN AKAUN !!
OTAK aq plak x leh terima AKAUN !!! Aq benci Gila AKAUN !!! tp KENAPA ???? Warghhhhhhh !!!!!! 
tension aq !!!! kenapa mcm nie ??? sedih aq...nak minx tukaq Aliran maybe dah over late time...dh bulan 3 nk masuk bulan empat kot...dgn malu lagi no.1 dr blkg dlm kelas (bdk bru kot) malu aq !!! malu siot !!!
tu bertambah tension la aq kat sana....dgn masa yg perghhh tepu gila !!!! x de masa nak rest otak !!!!
gila betoi !!! caner la diorg boleh hidup kat sekolah cm tue ???
dgn 2 minggu x de air....sekolah kat bandar kot pelik betoi !!! tension aq...dah la !@#$%^ aq hilang .....lagi tention !!!!!! warghhhhhhh rasa cm nak jerit jer biar satu kampung saja dgr suara aq muahehe...lnx la x kisah dh ape nk jd jadi la......serabut otak aq pikir ......
dunia dunia .....ujian dunia pon dh x snggup apatah lagi di "sana" ...??
warghhhh........Astaghfirullahal'azim ~ sabar jelah......huhu


P/S :-> kalau tention ke ada masalah ke mengadu Pada yang lebih berkuasa yg menciptakan kita 
iaitu kpd Allah s.w.t mungkin ade hikmah disebalik semua ujianNya itu....nak uji keimanan...kesabaran...tahap ketaqwaan kita padaNya...jgn dok mengadu kat cnie ...x de faedah nya.... aq bukan mengadu kat korg nk story morry je kang ape guna blog klo x bercerita betul x ?? hhehe...

ok2 Assalamualaikum w.b.t jumpa lagi...
see yaa ~





Gomawo!!! :D 4 reading my entry

No comments: