Tuesday, 13 December 2011

Malam hehe~

Assalamulaikum !!!
hehe ...borink kan mlm nih ??? elysa dah abes gumiho terlepas ...cinderella's stepsister pon terlepas princess hour ja sempat huhu~ 
bosan betul meh cni aq nk citer pasal girlfriends aq kat MMY huhu~


nih girlfriends aq kat sekolah ~
mula dr ats kanan ----->
milia > nina > madie > mirza 
meah > syam > gie > hanny 
farzana > syaz 
aq > aiman 
huhu...nilah bff aq....kat sek kite org support each other tu yg best hehe!!!
kat sekolah kite org mmg selalu ader je prob yg x penah org len buat tp kami yg buat huhu nk buat cane budak prob terima jelah seadanya !!!
klo ader problem kat sekolah selalu org tuding kami jer ...mcm x der org lain ...
haha ..xpa2 kami selalu chillax ...huhu...p mna2 mesti sekali bru syokk !!!
itulah erti kwn ......hehe...best!!! rindu nyer kat kwn2 aq ....
aq cm x maw ja tinggal zaman sekolah nih ...huhu

Gomawo!!! :D 4 reading my entry

No comments: