Sunday, 20 November 2011

Slide utk kawan2 ku tersyg ~ cehh hehe ~

nih slide aq buat khas 4 my friends in MMY enjoy it ..!!! klo x best sorry aq tgh nk cri gmbr bru nih yg ade tolong pos at my mail..... najell.anjell@gmail.com ok!!! thnx 4 ur reponds...
mianhaeyo....klo vid nie x best tp ok pa sbb aq x der gmbr fresh n new ja haha...bg tau gmbr kat aq klo ader la haha...thnx 4 watching...always keep in touch yo..!!!


Gomawo!!! :D 4 reading my entry

Sunday, 6 November 2011

SALAM

hye korg hari nie aq borink giler mak ai....smpai x tau nk buat apa ...
erm let me think aq nk bercerita lah kat korg nk berkarya seni mcm Choco Milo x reti sgt klo berangan tu bleyh la haha...ok tp skrg aq ngantok la len kali jer lah aq citer ok beb chow dulu...wslm
Gomawo!!! :D 4 reading my entry

Thursday, 3 November 2011

SALAM

Salam hye korg......huhuu aq bercerita cket hari nih ader taker pic ngan friend kat sekolah aq ..sedih la jgk lp]s nih ariff x mai dah sekolah ...... hari nih last day dia kat MMY ...ntah taun dpn dia ader lg ke x kat MMY nih hhuhuhu sedihhhh.....
lagu nih bukan nya apa just nk bgtau betapa sedih nya bila seperate ngan kawan kat sekolah menengah huhuhu...isk3 ....
itu pentingnya satu hati ...satu kepala
satu jiwa satu suara 
satu kata.......satu semangat !!!! yeah!!!ahaha


Gomawo!!! :D 4 reading my entry